Bébé-jou informatie bij Kindercompagnie

 

Bébé-jou producten

Bij Bébé-jou draait alles om de baby, om hem of haar een droomstart te geven. Bébé-jou bestaat al sinds 1949. Ze produceren een uitgebreide collectie bad en verzorgingsproducten voor dagelijkse verzorging van je kindje. Ze stellen kwaliteit, veiligheid, functionaliteit en comfort voor ouder en kind voorop. Ze maken de dagelijkse verzorging nog makkelijker, zodat je kan genieten van deze bijzondere tijd. Ze hebben een uitgebreid assortiment, vol kleur maar ook naturel. Bij Kindercompagnie vind je een grote verscheidenheid aan producten van Bébé-jou. Bijvoorbeeld Bébé-jou aankleedkussens, Bébé-jou badjes, complete Bébé-jou badsets, potjes, flesje en nog veel meer.

Bébé-jou badset

Met de badsets van Bébé-jou heb je alles wat je nodig hebt voor de verzorging van je kindje bij de hand. Het Bébé-jou thermobadje onderscheidt zich in functionaliteit en vormgeving. In één oogopslag kun je de exacte temperatuur van het badwater in dit babybad aflezen en op de graad nauwkeurig volgen. Daarnaast beschikt het thermobad over een veilig afvoersysteem met geïntegreerd badstopje welke je kunt openen zonder je hand in het water te steken. 

Wil je graag geholpen worden bij het uitzoeken van je spulletjes, kom dan naar onze winkel in Lithoijen. Wij adviseren je graag!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.