Alondra

Alondra is het Spaanse designmerk voor baby- en kindermeubels. Het merk volgt de laatste trends op de voet. Dit is terug te zien in de innovatieve ontwerpen. Vernieuwing en ontwikkeling zijn belangrijke waarden voor het merk. Organische vormen worden afgewisseld met strakke lijnen. Daarnaast is materiaal gebruik belangrijk. Hierbij wordt gekeken naar zowel duurzaamheid als functionaliteit.

Bekijk hier alle producten van Alondra

 

Collectie Alondra bekijken

Naast design en functionaliteit staat het welzijn van baby’s en kinderen altijd op de eerste plaats. Is het veilig én voelen ze zich ook veilig. De meubels moeten comfortabel en kindvriendelijk zijn. De innovatieve collectie van Alondra bestaat uit meubels voor de baby- en kinderkamer zoals: commodes, ledikanten en kasten.

Bij Kindercompagnie hebben wij de mooiste collecties van Alondar geselecteerd. Deze babykamers zijn exclusief te bewonderen in onze ruime showroom. Met zorg en aandacht hebben onze professionele stylistes de babykamers gestyled. Mocht de collectie van voorkeur niet op onze website zichtbaar zijn, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.