Wikkeldeken


Een wikkeldeken voor de baby is voor bijna alles te gebruiken! Handig in de wandelwagen, een heerlijk warm nestje voor je kleintje. Voor op schoot als je je kleintje vasthoudt, of op het consultatiebureau. In de box kan je hem of haar warm toedekken met de wikkeldeken. Als je kindje wat groter is geworden kan hij dienen als een fraai en zacht speelkleed.Filter op
Swaddle Me Small (3,2 - 6,4 KG) - Streep Roze/Wit
Swaddle Me Small (3,2 - 6,4 KG) - Streep Roze/Wit
Slaap lekker kleintje.
Kleur varianten
€ 17,95
Inbakerslaapzak 'Bundler' Scandinavian Print
Inbakerslaapzak 'Bundler' Scandinavian Print
Comfortabele inbakerdoek van Lodger om snel en eenvoudig je baby'tje in te bakeren.
Kleur varianten
€ 24,90
Wrapper wafel Oslo
Wrapper wafel Oslo
Kleur varianten
€ 57,50


Een zachte en warme wikkeldeken voor je baby


Een wikkeldeken is multifunctioneel
Er zijn vele gebruiksmogelijkheden voor de wikkeldeken. Veel ouders gebruiken de deken om het kindje warm te houden na het bad. Een aantal wikkeldekens past ook in de autostoel. Kindercompagnie heeft daarnaast doeken in het assortiment die geschikt zijn voor het inbakeren van de baby.  ij hebben een ruime keuze in dekens van fijne en zachte materialen, zoals teddy, fleece, katoen en badstof. Ook vind je verschillende stijlen en kleuren. Onze producten zijn prachtige eyecatchers, die je kindje een geborgen gevoel geven.


Gebruiksadvies
Wij kunnen je advies geven over het gebruik van de verschillende wikkeldekens. Via de e-mail of in de winkel zijn wij je graag van dienst. Een wikkeldeken voor de baby is ook een origineel cadeau voor kersverse ouders. Kijk online of in onze winkel ook eens rond voor andere leuke babyideeën.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.