Voedingskussen en voedingskussenhoezen


Een voedingskussen kan al handig zijn voordat je kindje er is, tijdens de zwangerschap komt er een moment waarop de slaappositie oncomfortabel wordt. Veel vrouwen vinden het prettig om dan met een voedingskussen te slapen, om de zwangere buik te ondersteunen. Als je kindje er is, kan je het kussen eenvoudig gebruiken bij het voeden of de fles geven. Het voedingskussen geeft je net een beetje extra comfort, daar heb jij en je kindje profijt van! Er zijn verschillende maten, vormen en soorten vulling 'korrels' in de kussens. Voor de juiste comfort!

Filter op
Voedingskussen bamboom peluche
Voedingskussen bamboom peluche
voedingskussen Bamboom peluche.104-005-01
Kleur varianten
€ 79,95
Voedingskussen
Voedingskussen
Voedingskussen.11080
Kleur varianten
€ 84,95
2 - in 1 Voedingskussen + Hoes voor Poefje
2 - in 1 Voedingskussen + Hoes voor Poefje
Stoer kussen met moderne print.
Kleur varianten
€ 109,95
Voedingskussen
Voedingskussen
Kleur varianten
€ 84,95

Wanneer koop ik een voedingskussen?

Tijdens de zwangerschap vraag je jezelf af: Wanneer koop ik een voedingskussen? Het beste is in de 6e of 7e maand van uw zwangerschap. Want: hoe vroeger, hoe eerder u uw buik en benen de aangename ondersteuning en ontspanning gunt die u voor een ontspannen slaap nodig heeft.


Een voedingskussen tijdens het slapen.


Zoals we in de tekst hierboven al aangaven, veel vrouwen gebruiken het voedingskussen al tijdens de zwangerschap. In bed is het een fijne steun en geeft je net wat extra comfort zodat jij een goede nachtrust kan pakken. Als je op je zij slaapt, dan kan je het kussen eenvoudig tussen je knieën leggen en een rest onder je buik. Op deze manier ondersteun je je zwangere buik en indirect ook je rug. De druk tussen je knieën wordt op deze manier niet te hoog, dit zorgt ervoor dat je ontspannen in slaap kan vallen en weer uitgerust wakker kan worden!


Een voedingskussen tijdens het voeden.

Geef je borstvoeding? Gebruik het kussen dan om zelf een ontspannen en comfortabele houding aan te nemen. Het geeft je net iets meer ondersteuning. Leg je kleintje op het kussen en jij hebt je armen vrij.
Geef je flesvoeding? Ook dan kan je kindje heerlijk op het kussen liggen terwijl jij je het flesje geeft. Gebruik je het kussen liever voor je baby alleen? Dat kan ook. Leg in dit geval de baby tijdens het voeden op het kussen. Je kind ligt dan net iets fijner.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.