Tand en Haarverzorging


Bij Kindercompagnie is er volop keus aan verschillende producten voor de tand en haarverzorging. Denk aan een leuke bijtring voor doorkomende tandjes of een handige borstel en kam. Leuk om te geven als kraamcadeautje en leuk om te krijgen!


Filter op
Vergelijk
Sophie de Giraf Koelbijtring in Geschenkdoos
Sophie de Giraf Koelbijtring in Geschenkdoos
Deze Sophie de Giraf koelbijtring in geschenkdoos is fijn voor de baby zodra de tandjes doorkomen. Door het verkoelende van ring verzacht dit de pijn van een doorkomend tandje.
Kleur varianten
€ 12,99
Sophie de Giraf So'Pure Bijtring Colo'ring
Sophie de Giraf So'Pure Bijtring Colo'ring
Deze Sophie de Giraf So'Pure Bijtring Colo'ring is gemaatk van 100% naturlijk rubber en heeft verschillende structuren waar de baby op kan bijten en sabbelen.
Kleur varianten
€ 17,99
Difrax Bijtjuweel
Difrax Bijtjuweel
Kleur varianten
€ 9,99
Philips AVENT bijtring CL.2 hoektanden
Philips AVENT bijtring CL.2 hoektanden
Philips AVENT bijtring verzacht pijn van doorkomende tandjes en tandpijn.
Kleur varianten
€ 5,99

Eerste haartjes en tandjes


Vanaf het moment dat je kleine haartjes heeft, kan je deze kammen en borstelen. Zachtjes uitkammen kun je doen voordat je kindje in bad gaat. Het haar borstelen doe je 's ochtends om je kind er netjes uit te laten zien na het aankleden.
Met een half jaar zijn de eerste tandjes in aantocht! Zorg alvast dat je een leuke bijtring in huis hebt, die de pijn kan verzachten. Er zijn ook bijtringen die je kunt koelen voor gebruik.

Ruim assortiment en goede adviezen
Heb je leuke tand- en haardoosjes gezien? Kijk dan ook eens naar onze andere noodzakelijke en leuke producten voor kinderen. Vind bij ons een handige uitzetlijst. Wij hebben een ruim assortiment dat regelmatig wisselt. In onze winkel kunnen wij je met advies terzijde staan. Wil je ideeën bespreken over de styling van de kinderkamer, dan helpen wij je graag.