Hydrofiele luiers en washandjes


Voor optimale hygiëne zorg je dat je een flinke stapel hydrofiele luiers en washandjes voor je baby in huis hebt. Met de washandjes van zachte stof kun je je kindje zacht en veilig wassen. Een hydrofiele luier is vanwege de soepele stof erg geschikt voor jonge baby's en kindjes met een gevoelige huid. Je kunt je baby ermee afdrogen en alle huidplooitjes voorzichtig droogdeppen. Bij Kindercompagnie vind je hydrofiele luiers (ook wel swaddles genoemd) in verschillende formatenFilter op
Washandje 'Sylvester' - 15 x 21 CM
Washandje 'Sylvester' - 15 x 21 CM
Leuk om te gebruiken in het badje.
Kleur varianten
€ 9,00
Set van 2 Hydrofiele Doeken 'Panda'
Set van 2 Hydrofiele Doeken 'Panda'
Met schattig uitstekende oortjes.
Kleur varianten
€ 16,00
Set van 2 Hydrofiele Doeken 'Konijn'
Set van 2 Hydrofiele Doeken 'Konijn'
Onmisbare doeken.
Kleur varianten
€ 16,00


Fijne hydrofiel luiers en hydrofiel washandjes

Handige, multifunctionele producten

Een hydrofiel washandje is onontbeerlijk voor het baden van je kindje of even snel de toet wassen. Gebruik je lotiondoekjes, dan hebben wij hippe opbergboxjes hiervoor in verschillende kleuren. Van hydrofiel luiers kun je nooit genoeg in huis hebben, want die zijn te gebruiken voor vele doeleinden, bijvoorbeeld in bed als doek voor onder het hoofdje. De hydrofiele luier absorbeert goed en is bij Kindercompagnie te krijgen in verschillende mooie tinten.

Een geweldige uitzet


Je vindt het vast leuk om de producten voor je babyuitzet op elkaar af te stemmen. Wij kunnen je hier ook bij helpen als je wilt. Vragen kun je stellen via de e-mail of je kunt een afspraak maken met een winkelmedewerker voor advies. Ook zijn wij specialist in het adviseren bij de styling van kinderkamers. Hulp nodig met styling? Onze stylisten staan voor je klaar. 

×