Een luieremmer


Met een baby heb je iedere dag een hoop vieze luiers. Zorg ervoor dat je deze netjes verpakt in een (eventueel geparfumeerd) luierzakje en in een emmer doet die je kunt afdekken. Op het gebied van luier emmers zijn er tegenwoordig meer mogelijkheden dan vroeger. Kijk bij Kindercompagnie wat wij in de aanbieding hebben.Filter op
Vergelijk
Hygiene Plus Gift Pack
Hygiene Plus Gift Pack
Kleur varianten
€ 34,99
Luieremmer
Luieremmer
Kleur varianten
€ 16,50


Onmisbaar voor een goede hygiëne: de luieremmer


Kies de juiste luieremmer
Bij ons vind je de standaard luieremmer met deksel, maar ook innovatieve luierwegwerpsystemen, voor het hygiënisch en geurloos opruimen van de luiers. Een nappy wrapper verpakt elke luier luchtdicht, zodat geurtjes voorkomen worden. Bacteriën krijgen zo geen kans en je verbruikt minder plastic dan wanneer je iedere keer gewone luierzakjes gebruikt.


Noodzakelijke en leuke spullen
Behalve luier emmers hebben wij natuurlijk ook alle andere benodigdheden voor de babyuitzet. Download ons lijstje met onmisbare spullen die je echt in huis moet hebben en daarnaast leuke spullen die handig van pas kunnen komen.
Voor vragen over luiersystemen of andere producten staan wij voor je klaar. Heb je advies nodig voor de inrichting van het kamertje, dan kun je terecht in de winkel bij een van onze deskundige medewerkers.