Kinderloopfietsen


Een loopfiets is een fiets zonder trappers. Je kind steunt met de voeten op de grond en duwt zichzelf al lopend vooruit. Heel leuk en leerzaam voor een kindje dat nog niet aan een echt fietsje toe is, maar dat zich op deze manier wel spelenderwijs op het fietsen kan voorbereiden.Filter op
Little Dutch Loopfiets Pink - 53 x 15 x 85 CM
Little Dutch Loopfiets Pink - 53 x 15 x 85 CM
Het rijden met deze loopfiets zorgt voor een snellere ontwikkeling van controle, evenwicht en balans. Hierdoor is het een perfecte manier om over te stappen naar een normale fiets met pedalen. Het stalen frame is voorzien van een krasbestendige en milieuvriendelijke coating en de zadelhoogte van de loopfiets is verstelbaar! Ideaal voor het maken van de eerste meters! • Materiaal: staal, milieuvriendelijk rubber • Afmetingen: 53 x 15 x 85 cm • Geschikt vanaf 36 maanden
Kleur varianten
€ 99,95


Kinderloopfiets voor het evenwichtsgevoel


Voordelen van een loopfiets
Onze loopfietsen voor kinderen zijn van prachtig, duurzaam materiaal gemaakt en voldoen aan de veiligheidsnormen. Ze zijn geschikt voor peuters vanaf ongeveer twee jaar. Een loopfiets bevordert het evenwicht, de balans en de coördinatie. Kinderen die er behendig mee zijn kunnen later gemakkelijk overstappen op een fiets zonder zijwieltjes. De fietsen hebben een exclusief design en zijn opvallend en stoer om te zien.


Vragen over een kinderloopfiets?
Neem gerust contact op via de e-mail of breng een bezoekje aan onze goed gesorteerde winkel. Wij hebben vele handige en leuke baby- en kinderartikelen en kunnen je terzijde staan met deskundig advies. Wil je de kinderkamer mooi inrichten maar weet je niet waar te beginnen, dan kunnen wij je helpen met stylingideeën!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.