Kinderloopfietsen


Een loopfiets is een fiets zonder trappers. Je kind steunt met de voeten op de grond en duwt zichzelf al lopend vooruit. Heel leuk en leerzaam voor een kindje dat nog niet aan een echt fietsje toe is, maar dat zich op deze manier wel spelenderwijs op het fietsen kan voorbereiden.Filter op
loopfiets van hout nijlpaard
loopfiets van hout nijlpaard
Loopfiets voor de allerkleinsten.
Kleur varianten
€ 89,95
houten loopfiets hond naturel
houten loopfiets hond naturel
Woef, woef.
Kleur varianten
€ 89,95
Stalen loopauto
Stalen loopauto
Kleur varianten
€ 99,00


Kinderloopfiets voor het evenwichtsgevoel


Voordelen van een loopfiets
Onze loopfietsen voor kinderen zijn van prachtig, duurzaam materiaal gemaakt en voldoen aan de veiligheidsnormen. Ze zijn geschikt voor peuters vanaf ongeveer twee jaar. Een loopfiets bevordert het evenwicht, de balans en de coördinatie. Kinderen die er behendig mee zijn kunnen later gemakkelijk overstappen op een fiets zonder zijwieltjes. De fietsen hebben een exclusief design en zijn opvallend en stoer om te zien.


Vragen over een kinderloopfiets?
Neem gerust contact op via de e-mail of breng een bezoekje aan onze goed gesorteerde winkel. Wij hebben vele handige en leuke baby- en kinderartikelen en kunnen je terzijde staan met deskundig advies. Wil je de kinderkamer mooi inrichten maar weet je niet waar te beginnen, dan kunnen wij je helpen met stylingideeën!