Kinderboeken en tienerboeken


Een interessante quiz doos, waarmee je kind alles over een favoriet onderwerp te weten kan komen. Of een boek met een handpopje voor de allerkleinsten. Kindercompagnie heeft de leukste boeken voor peuters, kleuters, kinderen en tieners! Voorlezen kan op iedere leeftijd, hoe jonger je ermee begint, hoe beter. Het is goed voor de taalontwikkeling en het bevordert de band tussen ouder en kind. Koop voor oudere kinderen een van de prachtige doe-boeken, waarmee je lezen en bouwen kunt combineren.

Filter op


Ruime keuze in kinderboekjes en tienerboeken


Leuke en leerzame onderwerpen Door voorlezen kan je kindje spelenderwijs kennismaken met vormen, tegenstellingen, getallen en kleuren. Wij hebben spannende voorleesboeken over prinsessen en monsters, maar ook over specifieke onderwerpen, zoals tanden wisselen. Kijk ook eens naar ons assortiment handboeken, waaronder kookboeken met heerlijke kinderrecepten, zwangerschaps- en babyboeken, tips voor activiteiten met je kinderen of boeken voor grootouders.


Geef een boek cadeau
Een boek is ook een ideaal cadeau! Ouders en kind zullen er samen veel plezier aan beleven. Heb je vragen over tienerboeken, kinderboekjes of een van onze andere educatieve producten, laat het ons weten via de e-mail of breng een bezoekje aan onze winkel. In de winkel kun je ook inspirerende ideeën opdoen voor andere baby- en kinderspullen en de inrichting van de kinderkamer.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.