Speelgoed en accessoires


Vind bij ons een compleet en veelzijdig assortiment van speelgoed en accessoires, Van leuke rammelaars tot een leuke boekje voor je kleintje. Op zoek naar een lieve knuffel, of een klein cadeautje? Kindercompagnie heeft het! Kies uit de verschillende stijlen speelgoed, ga je voor gehaakt speelgoed, een stoere koffer voor je kleintje of een leuk leesboek.


Filter op
Vergelijk

Leuke cadeautjes voor iedereen!

Maak het kamertje van je kleintje compleet met leuk speelgoed en de daarbij behorende accessoires. Een leuke koffer voor op de kast, een aantal kinderboeken naast het ledikantje. Misschien een kleurige mobiel, waar je kindje lekker naar kan kijken.


Originele cadeautjes voor jong en oud
Een hand- en voetprint set is een leuk kraamcadeautje. Kijk voor andere cadeau-ideeën in ons gevarieerde assortiment speelgoed en cadeaus. Wij hebben originele artikelen die altijd aan de veiligheidseisen voldoen. Je kunt bij ons eenvoudig vanuit je luie stoel online de producten bestellen. Wil je advies over babyspullen of inspirerende ideeën opdoen op het gebied van styling, kom dan naar onze winkel in Lithoijen!

×