Traphekje


Een traphekje is onmisbaar in een huis met kleine kinderen die op ontdekkingstocht zijn. Er komt een moment dat je er even niet bij bent en ze al aan het begin van de trap staan te klimmen. Of dat ze maar wat graag zelf naar beneden willen! Met het plaatsen van een traphekje bied je je kindje een veilige omgeving tijdens het groter groeien.


Filter op
SafetyDoor Traphek Wit
SafetyDoor Traphek Wit
Kleur varianten
€ 79,00 voor € 69,95


Veiligheid staat voorop!


Een traphekje biedt veiligheid voor een opgroeiend kind. Hij of zij kan zich vrij bewegen in huis zonder het gevaar van de trap te vallen. Verdiep je in de verschillende traphekjes in ons assortiment. Kies diegene die jij prettig vindt om te gebruiken want een traphekje plaats je voor een langere tijd. Vragen over een traphekje? Kom langs en stel je vraag! We helpen je graag verder.


Andere vragen betreft veiligheid in huis? Je kan altijd een mail sturen of even bellen. Onze medewerkers denken graag met je mee.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.