Draagzak voor je babyFysiek contact met de ouders en een veilig gevoel, dat is wat een babydrager je baby kan bieden. De geborgenheid en het directe contact hebben zelfs een positieve invloed op de hersenontwikkeling van je baby. Kijk in ons assortiment naar een geschikte draagzak. Je hebt de keuze uit betrouwbare merken en uiteenlopende tinten.Filter op


Draagzak of draagdoek is een handig product


Een draagzak is niet alleen fijn voor je kindje, maar ook handig voor jezelf, je hebt even je handen vrij. De gebruikte materialen van onze babydragers zijn van de hoogste kwaliteit. In bepaalde gevallen groeit de babydrager ook met je kind mee en kun je de draagzak ook als wrapper in het autostoeltje gebruiken of als heupdrager. Geniet dus van elkaars nabijheid met zo'n handige draagzak!


Ruim assortiment artikelen
Heb je vragen over een draagzak voor je baby, stel ze dan via de e-mail. Of kom langs in onze winkel voor een demonstratie. Daar kun je nog veel meer handige producten vinden die het leven van ouders en kind gemakkelijker en leuker maken, zoals trendy verzorgingstassen en multifunctionele wikkeldekens!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.