Campingbedje 


Voor op vakantie, een weekendtripje of voor als je kleintje uit logeren gaat: een campingbed komt altijd van pas. Eenvoudig op te klappen tot een compact pakket en past gemakkelijk in de auto.Filter op


Praktisch en compact


Een campingbedje is praktisch, je neemt ze gemakkelijk overal mee naartoe. Het slapen in een reisbedje is lang niet zo comfortabel als een gewoon ledikant. Gebruik deze bedjes dan ook niet voor vast. Een los matrasje is handig om erbij te kopen, zo heeft je kindje extra comfort tijdens het slapen. Voor in de zomer kan een muskietennet handig zijn tegen muggen.

Als je kindje in een campingbedje slaapt, zorg dan dat het zo veilig mogelijk gebeurd. Het bed bodem mag niet doorzakken, sommige campingbedden zijn voorzien van hulpstangen om dit te voorkomen. Is dit niet zo, let dan goed op als je het campingbedje opzet.

Wij hebben praktische campingbedden met wanden van gaas, die zorgen voor een goede luchtcirculatie.
Er zijn ook moderne modellen die als wipstoel gebruikt kunnen worden en daarnaast als bedje waarin je baby zacht kan schommelen. Al onze bedjes zijn licht van gewicht, compact op te bergen en eenvoudig in gebruik. Ze zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt, stabiel en volledig veilig voor je kindje. Zo heb je altijd een fijn, comfortabel slaapplekje bij de hand!
 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.