Flesverwarmer voor een heerlijk flesje


Voor het warm maken van de melk zijn er speciale flessenwarmers die de fles geleidelijk op de optimale temperatuur kan brengen. Controleer voordat je de flesvoeding aan je baby geeft altijd zelf of de melk niet te heet is, zodat je baby zich niet kan branden. Een flesverwarmer is meestal ook te gebruiken voor het verwarmen van babyhapjes, ideaal!Filter op
Autoflesverwarmer 100/12 volt
Autoflesverwarmer 100/12 volt
Kleur varianten
€ 39,95 voor € 19,95


Kies voor veiligheid en kwaliteit


Onze flesverwarmers zijn van uitstekende kwaliteit, we garanderen maximale veiligheid en ze gaan lang mee. Heb je onderweg een warm flesje nodig? Met een autoflesverwarmer kun je de babymelk in de auto warm maken. Dankzij het isolerende materiaal van de flessenwarmer wordt de melk koud of warm gehouden.


Goede en betaalbare kinderspullen
Als je vragen hebt over een flesverwarmer, stuur ons dan een e-mail. Wil je ons assortiment in het echt te bekijken, breng dan een bezoekje aan onze winkel. Wij hebben stijlvolle baby-, junior- en kinderkamers, alle babybenodigdheden en de leukste accessoires. Onze artikelen zijn origineel en exclusief, maar heel betaalbaar! Wij staan bovendien voor je klaar met deskundig advies.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.