Goede kwaliteit spenen en zuigflessen


Neem onze handige babyuitzetlijst erbij om te zien wat je allemaal nodig hebt als je een baby verwacht. Bij Kindercompagnie vind je zuigflesjes van bekende merken met bijbehorende spenen. Ook als je borstvoeding geeft zijn flesjes onmisbaar, hierin kan je afgekolfde melk bewaren en geven aan je kindje. Onze flessen en spenen zijn ontworpen met het oog op maximaal comfort voor je baby.


Filter op
Spenenketting Naturel 'Lotus' - Ø3x 19 CM
Spenenketting Naturel 'Lotus' - Ø3x 19 CM
Mooie speenketting in 3 uitvoeringen.
Kleur varianten
€ 8,45
Speen Koord Leer met Clip - Black
Speen Koord Leer met Clip - Black
Dit speenkoord is gemaakt van zwart leer, heeft een metalen clip en een elastische zwarte lus.
Kleur varianten
€ 16,95
Speen Koord Leer met Clip - Taupe
Speen Koord Leer met Clip - Taupe
Dit speenkoord is gemaakt van taupe leer, heeft een metalen clip en een elastische zwarte lus.
Kleur varianten
€ 16,95
Speen Koord Leer met Clip - Soft Pink
Speen Koord Leer met Clip - Soft Pink
Dit speenkoord is gemaakt van suede, heeft een metalen clip en een elastische zwarte lus.
Kleur varianten
€ 16,95


Overal op voorbereid


Veel ouders kiezen voor een starters set van flessen voor pasgeborenen waar alles in zit wat je de eerste tijd nodig zult hebben. Niet alleen zuigflessen, maar bijvoorbeeld ook een fopspeen, flessenborstel en -tang. Al deze artikelen hebben wij ook los in ons assortiment. Welke fles en speen fijn is voor je baby is soms persoonlijk en moeilijk in te schatten. In de eerste periode heb je in ieder geval flesjes met een kleine schaalverdeling nodig, zodat je eenvoudig kleine hoeveelheden kunt afmeten. Naarmate je kindje meer gaat drinken kan je grotere flessen aanschaffen.


Voor je complete babyuitzet
Op onze babyuitzetlijst staan alle producten die je in ieder geval nodig hebt als er een baby op komst is, aangevuld met artikelen die handig zijn om erbij te hebben. Heb je vragen, stuur ons dan een e-mail. Of breng gezellig een bezoekje aan onze baby- en kinderspeciaalzaak, zodat je persoonlijk advies kunt krijgen en we je verder kunnen helpen.