Allerlei leuke en handige spullen voor je kleintje


Handige spullen die je nodig hebt als je je kindje in bad doet, maar ook voor de verzorging van je kleintje hebben we een ruim assortiment. Op zoek naar een fijne wikkeldeken of hoezen voor het aankleedkussen? Kindercompagnie heeft het! We hebben met veel zorg een assortiment samengesteld waar we ontzettend trots op zijn. Je kleintje verdiend immers het beste!

Filter op
Vergelijk

Kindercompagnie gaat voor kwaliteit!

Ons assortiment is met de grootste zorg samengesteld, wij kiezen voor kwaliteit en veiligheid. Veiligheid staat voorop, je hoeft bij ons geen zorgen te maken of een product aan alle veiligheidseisen voldoet; dan doen ze. Je kindje verdiend immers het beste!


Handige producten voor je kleintje
Een badje op standaard, een thermometer voor het water en na afloop een fijne wikkeldeken om je kindje in te pakken, Je kindje vindt het heerlijk om na een badje ingesmeerd te worden met een verzorgende crème of olie. Een greep uit onze producten die het verzorgen van je kleintje een stuk makkelijker maken. Denk ook aan een slabbetje, de tijd is snel daar dat ze aan een fruithapje beginnen. Een vork en een lepel, het echte eten gaat beginnen!

Op zoek naar een ideaal campingbedje voor een nachtje logeren? Of zoek je een ideale verzorgingstas waar jij de producten voor je kindje overzichtelijk kan meenemen? En die je man ook nog leuk vindt! Kom langs bij Kindercompagnie, een winkel met 5000m² inspiratie voor de baby en kinderkamer. Download hier de advieslijst babyuitzet, dan kan je zien wat je allemaal nodig hebt als de baby er is.  

Heb je vragen of wil je graag advies over onze producten? Nog vragen over de aankleding van de babykamer? Kom langs in Lithoijen, we helpen je graag verder.

×