Terug naar overzicht

Lentekriebels

Geplaatst op:
Onze gastblogster Anke heeft een blog geschreven over Lentekriebels

Lentekriebels, hup naar buiten, genieten van het mooie weer.. althans dat zou je denken!


Maar dan blijkt dat mijn wandelwagen, hij staat al even ongebruikt in de hal, een lekke band heeft. Geen probleem, vol goede moed ga ik op weg naar kindercompagnie. Gelukkig! Zij hebben de juiste binnenband op voorraad. En de meneer uit het magazijn is reuze handig en heeft de band er zo opliggen. Wat een service, fijn dat Jan er is.

Ondertussen loop ik een rondje door de winkel. En ik wil jullie de handige spullen, voor als ik met mijn kind onderweg ben niet onthouden. Ik weet nog van vorige zomer dat de zon soms ook erg lastig kan zijn, zeker als hij vol in het gezicht van mijn kindje schijnt. Gelukkig zijn daar een aantal mooie oplossingen voor; een parasol bijvoorbeeld. Maar oh, wat kan dat soms een onding zijn, steeds als ik een bocht maak, naar links of rechts, staat die parasol verkeerd en schijnt de zon weer vol in haar gezichtje. Ik blijf bezig met dat ding!

Nu zie ik hier bij kindercompagnie mooie swaddles in allerlei kleuren en printjes die je met klemmen op de kap van je wandelwagen vastmaakt. Lekker dun zo’n hydrofiele doek daar waait het lekker doorheen met warm weer. Even voor jullie gemak een linkje naar de swaddles.

Natuurlijk belanden we ook op een terrasje en ofcourse komt diezelfde swaddle weer van pas! Mijn kleine, lieve Floor is moe en wat zou het nu fijn zijn als ze even lekker kan slapen in haar wandelwagen, maar dat gaat haar helaas niet lukken met al die prikkels. Wel met mijn nieuwe aankoop! Hup, swaddle over de kap, vastmaken met de nieuwe clips en Floor valt heerlijk in slaap. (De clips lijken me ook heel gemakkelijk om speelgoed vast te maken aan de Maxi-Cosi of om het opwaaiende tafelkleed op het terras vast te zetten). Na wat opstartproblemen zit ik nu heerlijk in het zonnetje te genieten van mijn kop thee en een heerlijke lunch. Alle trubbels van vanochtend ben ik inmiddels wel vergeten..


Dank je wel Anke voor het schrijven van dit blogbericht.

Wil jij ook een blog schrijven voor Kindercompagnie? Meld je dan hier aan onder vermelding van gastblogger


Deel dit bericht
Instagram