Terug naar overzicht

Een kinderkamer stylen

Geplaatst op:

Hoe style je een kinderkamer? Bij Kindercompagnie kunnen klanten via de website of telefonisch makkelijk een afspraak maken om een advies op maat krijgen wat betreft hun baby of kinderkamer. Of het nu gaat om een geheel nieuwe kinder- of babykamer of een restyling. In sommige gevallen is het ook mogelijk dat de stylisten van Kindercompagnie bij de klant aan huis komen voor een opdracht. Onlangs ging Rona langs bij een klant om een kinderkamer te stylen. Hoe dat precies in zijn werk ging lees je hier…

Op zoek naar een groter bed...

Het begon als een kleine opdracht. De klant kwam binnen met het probleem dat haar zoontje van 2,5 jaar oud niet meer in zijn ledikantje paste. Tijd dus voor een groter bed. Of misschien wel een compleet nieuwe kinderkamer? Ga je voor een juniorbedje, een groot eenpersoonsbed of direct een twijfelaar van 120 x 200 cm? Dan moeten er nog heel wat beslissingen genomen worden. Daar help ik graag bij. Samen met de klant erachter komen wat de behoeftes zijn en wat bij hun past qua stijl, ruimte en budget. 

Een nieuwe kinderkamer

Nadat ik met de klant een rondje door de winkel had gemaakt en we samen wat sfeerbeelden hadden bekeken, begon het plan duidelijk te worden. Al snel kwam de klant tot de conclusie dat er een hele nieuwe kinderkamer zou komen. En wat is het fijn als de klant zoveel vertrouwen in je heeft dat je met vrije hand deze kinderkamer mag gaan inrichten. Met de gekozen sfeerbeelden en kleurschema’s ging ik aan de slag om een moodboard uit te werken. Gelukkig zaten we al snel op één lijn en kwam er een mooie kamer in beeld. En hoe leuk is het als je tijdens dit proces ook de opdracht krijgt om de twee tienerkamers in huis te stylen. Van zulke uitdagingen krijg ik gigantisch veel energie! 
Deel dit bericht