Ontdek de Priam4 Kinderwagen van Cybex: mooi en functioneel in één

Bij de keuze voor een kinderwagen benoem je gelijk de twee belangrijkste zaken: mooi en functioneel. En de Priam4 van Cybex voldoet aan beide criteria!

Tijdens het ontwerpproces van deze kinderwagen houdt Cybex rekening met de behoeften en wensen van ouders. Wat vinden ouders belangrijk? Innovatie en vernieuwing staan hoog op het lijstje. De moderne consument verlangt immers steeds meer. Daarnaast is het kleurgebruik en de kwaliteit van materialen van groot belang. Niemand wil immers met een verkleurde wandelwagen op pad gaan.

Een kinderwagen is eigenlijk een mobiele slaapplek en zitje op wielen met een duwstang. Ook qua functionaliteit kijkt Cybex opnieuw naar de behoeften van ouders. Wat vinden zij belangrijk? Een uniek ontwerp, ongeëvenaarde veiligheid, kwaliteit en slimme functionaliteit. Kortom, een kinderwagen waar goed over is nagedacht en die voldoet aan alle eisen.

Wat biedt de Cybex Priam4 kinderwagen allemaal?

  • Een alles-in-één frame dat gebruikt kan worden als kinderwagen, buggy en reissysteem voor je autostoel.
  • Eenvoudig met één hand te bedienen.
  • Geschikt voor gebruik vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar (17 kg).
  • Het zitje (buggy) kan zowel voorwaarts als achterwaarts worden gebruikt.
  • Wielen geschikt voor alle terreinen.
  • Hoogwaardige stoffen en materialen van goede kwaliteit.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Cybex verschillende prijzen heeft gewonnen, waaronder de prestigieuze Red Dot Design Awards!

Ontdek de gehele Cybex collectie

Bezoek babywinkel Kindercompagnie

Bezoek onze winkel in Lithoijen en ontvang persoonlijk advies over de kinderwagens van Cybex. Laat je inspireren en adviseren door onze experts, zodat je de perfecte kinderwagen kunt vinden voor jou en je kleintje.