Creëer een tijdloze kinderkamer met de Quax Cocoon Eboni

Op zoek naar tijdloze en stijlvolle meubels voor de baby- of kinderkamer? Maak kennis met Quax, het toonaangevende Vlaamse merk dat al enkele jaren de markt in België en Nederland verovert. De nieuwste toevoeging aan de Quax collectie, de kinderkamer Quax Cocoon in de verrassende kleur Eboni, is een waar pronkstuk. De gedurfde keuze voor een donkere kleur met een houtlook creëert een unieke en eigentijdse uitstraling die direct in het oog springt.

Praktisch en stijlvol: De Cocoon kindermeubels

De Cocoon collectie biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, maar ook praktische functionaliteit. De strak vormgegeven kledingkasten bieden een opbergruimte die perfect is voor zowel de babykamer als andere ruimtes in huis. Met een nis in het midden van de 3-deurskast, kun je de ruimte personaliseren met mooie accessoires of fotolijstjes. Bovendien zijn de bijpassende nissen verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd een perfecte match is met jouw interieur.

Het bijpassende meegroeiledikant uit de Cocoon serie is een slimme investering voor ouders. Met een in hoogte verstelbare bodem groeit het bedje mee met jouw kindje, vanaf de geboorte tot ongeveer 5 jaar. De mogelijkheid om de spijlenzijdes te verwijderen wanneer jouw kindje zelf in en uit bed kan stappen, biedt extra gemak en veiligheid.

Compleet en duurzaam: Cocoon Eboni collectie

Maak jouw babykamer compleet met de Cocoon commode  Eboni. Met drie lades die functioneren middels een push-to-open-systeem, biedt de commode voldoende opbergruimte voor alle benodigdheden van jouw kleintje. Personaliseer de commode met een gekleurde nis en voeg indien gewenst een extensie toe voor extra functionaliteit.

Naarmate jouw kindje groeit, groeit de Cocoon Eboni collectie mee. Breid de babykamer uit met een 1-persoonsbed en transformeer de stijlvolle commode tot een dressoir voor in de hal of woonkamer. Met Quax investeer je in een duurzame kamer die jarenlang meegaat.

Benieuwd naar de hele Cocoon Eboni collectie? Bekijk alle artikelen hier.

Bezoek onze babywinkel Kindercompagnie

We begrijpen dat het prettiger is om een commode eerst in het echt te bekijken. Kom daarom zeker eens naar onze winkel in Lithoijen met meer dan 100 ingerichte baby/kinderkamers!