We hebben nieuws voor alle ouders die op zoek zijn naar verfijnde en functionele meubels voor de kinderkamer: de nieuwe kamer van Pinio Miloo is nu te bewonderen in onze showroom bij Kindercompagnie!

De Pinio Miloo Serie staat bekend om zijn tijdloze elegantie, doordachte details en hoogwaardige materialen. En nu kun je deze prachtige collectie meubels persoonlijk ervaren in onze showroom. Van de ruime commode tot het functionele doorgroeiledikant en alles daartussenin, de nieuwe kamer van Pinio Miloo biedt alles wat je nodig hebt om een droomkamer voor je kleintje te creëren.

De grote commode: jouw nieuwe werkveld

Eén van de blikvangers van de Pinio Miloo Serie is zonder twijfel de grote commode. Wat maakt deze commode zo bijzonder? Hier zijn enkele redenen waarom ouders er dol op zijn:

  • Ruime opbergmogelijkheden: De commode biedt voldoende ruimte om alle babyspullen georganiseerd te houden. Met meerdere laden en vakken kun je alles van luiers tot kleertjes netjes opbergen.
  • Vrije bewegings- en verschoningsruimte: De bovenkant van de commode is ontworpen om voldoende ruimte te bieden voor het verschonen van je baby, terwijl er genoeg plek is om een mandje of verzorgingsproducten binnen handbereik te houden.
  • Extra opzetstuk/bladvergroter mogelijk: Voor nog meer gebruiksgemak is het mogelijk om een bladvergroter te plaatsen. Het ontwerp maakt het mogelijk om je kindje naar je toe te verschonen, wat voor meer gemak en ergonomie zorgt tijdens het verschonen.

Elegant en functioneel ontwerp

Wat maakt de Pinio Miloo Serie verder zo bijzonder? Allereerst is er het ontwerp, dat elegantie en functionaliteit combineert op een manier die zowel ouders als kinderen zal aanspreken. De gefreesde voorkanten voegen karakter toe, terwijl de zacht afgeronde hoeken de veiligheid van jonge gebruikers waarborgen.

Daarnaast zijn er de esthetische metalen handgrepen en houten beukenhouten poten, die het meubilair een luchtige en verfijnde uitstraling geven. En laten we de keuze in kleuren niet vergeten: klassiek wit en champagne, beide opties passen perfect bij elke interieurstijl.

Meegroeiende meubels

Of je nu de kinderkamer wilt inrichten voor een pasgeboren baby of een opgroeiend kind, de Pinio Miloo Serie biedt meubels die meegroeien met je kind en die jarenlang functionaliteit en stijl garanderen.

Pinio Miloo twijfelaar 120x200

Bezoek Kindercompagnie

Breng een bezoek aan onze grote kinderwinkel in Lithoijen en ontdek zelf de prachtige nieuwe kamer van Pinio Miloo. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte meubels voor de kinderkamer van jouw dromen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Kindercompagnie!