We love okergeel! En wij niet alleen. Deze warme kleur is bezig met een flinke opmars op de babykamer. Ze combineert goed met verschillende natuurtinten en petrol blue. Maar okergeel past als accentkleur ook perfect op een babykamer in zwart – wit stijl. Ben jij nog op zoek naar okergele eyecatchers? Bekijk hieronder onze tips.

Van dekentje tot muziekdoos: met deze okergele accessoires en items voor op de babykamer krijg je direct een warm gevoel.

Muziekdoosje

Een muziekdoosje of -knuffel is eigenlijk een onmisbaar item op de babykamer. Door het rustgevende melodietje kan je kindje rustig in slaapvallen. Het liedje wordt als het ware onderdeel van het vaste slaapritueel van je baby.
Daarnaast staat een muziekdoosje ook erg leuk aan een ledikant of op een wandplank. Helemaal als je kiest voor een item in stijl van de babykamer natuurlijk! Dit okergele muziekdoosje is van het Nederlandse merk Ted&Tone.

Vierkant kussen

Ben jij ook zo’n fan van leuke kussentjes? Wij in ieder geval. Met kussens kun je op een simpele manier kleur aanbrengen. En het staat ook direct gezellig. Dit okergele kussen met grafische print is van Ted&Tone en staat bijvoorbeeld heel leuk in een mooie schommelstoel.

Rechthoekig kussen

Wil je een speels effect creëren met kussens? Werk dan met verschillende vormen. Combineer bijvoorbeeld een rechthoekig kussen met een vierkant kussen in hetzelfde kleurenpallet. Zo houd je het rustig, maar wordt het niet saai. Het rechthoekige kussentje is ook van Ted&Tone.

Hydrofiele doek

In eerdere blogs hebben wij al een loftrompet afgestoken over hydrofiele doeken (swaddles). Uiteraard mag een mooie swaddle in de hippe okergele kleur niet ontbreken in dit rijtje. Deze reuze swaddle is van het Deense merk Liewood. Hang hem bijvoorbeeld op aan een haakje of leg in de buurt van de commode. Dan is deze fijne doek altijd dichtbij als je ‘m nodig hebt (en dat is vaak 😊)

Wiegdeken

Niet alleen accessoires zorgen voor kleur op de kamer, ook beddengoed is hier heel geschikt voor. Deze mooie okergele deken is bedoeld voor een wiegje. Is je kindje te groot voor een wieg? Dan kan je deken ook eenvoudig als decoratie item in een stoel gebruiken. Dat ziet er direct warm en gezellig uit!