Een kinderwagen die helemaal aansluit bij jouw stijl, hoe tof is dat!? Creëer nu jouw eigen, unieke Joolz Day+ Style it yourself en ga in stijl op stap!

De kinderwagen die past bij jouw lifestyle

Ben je zwanger en al druk bezig met de uitzet voor de baby, dan wil je natuurlijk een kinderwagen die helemaal bij jouw wensen past. Maar ook bij jouw lifestyle! De Joolz Day+ kinderwagen is een comfortabele kinderwagen waarmee je soepel door de scherpste bochten en smalle steegjes beweegt. Het is een stevige kinderwagen met een uitstekende vering en super lichte banden. Dankzij de doorkijkventilatie in de wieg en de XL zonnekap krijgt je kindje het niet te warm met de zomerse dagen. De omkeerbare zitting is ergonomisch gevormd waardoor je kindje heerlijk zit. Of je kindje nou wil zitten, relaxen of slapen.. Het kan allemaal met de Joolz Day+. De rugleuning is in drie standen verstelbaar met een eenvoudige één handige handeling. Door de ruime boodschappenmand neem je gemakkelijk al je spullen mee onderweg. Daarnaast heeft het frame een handig haakje om de verzorgingstas aan te bevestigen.

Creëer jouw kinderwagen

Nieuwsgierig geworden? Dan gaat nu het echte werk beginnen. Vanaf nu ben jij zelf de stylist, dus aan jouw de keuze! In vier eenvoudige stappen creëer je jouw kinderwagen.

1. Kijk eerst naar de keuze van de stof.

2. Dan maak je een keuze voor de beugels en verlengde zonnekap.

3. Bij de derde stap maak je een keuze voor het onderstel.4. En als vierde stap, maak je een keuze uit de wielen.

Welke combinatie kies jij?

Bekijk  hier  de verschillende kleuren en prints. Lastig kiezen en wil je de mogelijkheden liever in onze winkel bekijken? Kom dan langs en laat je adviseren door één van onze stylistes.