Nieuw: Bugaboo Runner

Bugaboo runner compleet

De complete Bugaboo Runner is een jogging kinderwagen inclusief eigen stoel die speciaal ontworpen is voor actieve ouders die geen compromis willen sluiten. Of dit nu je eerste Bugaboo kinderwagen is of een aanvulling is op je huidige kinderwagen portfolio, de Bugaboo Runner compleet is ideaal voor hardlopers en drukke ouders die graag actief blijven. Natuurlijk passen vele van je favoriete accessoires er direct op, net als de meeste Bugaboo stoelen.

Geniet van de vrijheid om sneller te bewegen, of je nu een casual jogger bent of dat je traint voor een meer competitief avontuur.

connect & go
smooth run

Ontwikkeld voor actieve en druk bezette ouders, komt de Bugaboo Runner in twee versies; als een complete jogging kinderwagen en als een accessoire voor bestaande Bugaboo bezitters*, als gemakkelijke click-and-go jogging extensie. Al je benodigdheden kunnen in de ruime bagagemand en de meeste van je favoriete accessoires passen zonder problemen op deze kinderwagen. Kenmerkend voor Bugaboo is de omkeerbare stoel waardoor je er voor kunt kiezen om je kind naar jou te laten kijken of de wereld in te laten kijken. Waar wacht je nog op? Run free!

Wje krijgt als je hem compleet koopt:

(1) regenscherm (2) aluminium bugaboo runner chassis met wielen* (3) zwarte stoelbekleding (4) stoelframe (5) baleinen (6) roterende draagbeugel (7) uittrekbare zonnekap (8) bagagenet (9) bandenpomp

* Inclusief Bugaboo Runner / Bugaboo Buffalo adapters.

Aanbevolen stoelgebruik voor de bugaboo runner (wanneer je al een bugaboo hebt)

De Bugaboo Runner is een apart onderstel speciaal ontworpen voor hardlopen en is geschikt voor:
(1) Bugaboo Cameleon³ stoel – alle
(2) Bugaboo Bee stoel (vanaf het model uit 2010 en verder) – alle
(3) Bugaboo Donkey stoel – versie 1.1*
(4) Bugaboo Buffalo stoelframe – alle

Controleer voor gebruik altijd of je harnas volledig functioneert, de stoelbekleding niet gescheurd is en het stoelframe geen gebroken onderdelen heeft voordat je gaat hardlopen.

Als gevolg van de voortdurende verbeteringen in onze producten en wisselende regionale veiligheidsvoorschriften, raad Bugaboo aan om de laatste kinderwagenstoel te gebruiken in combinatie met de Bugaboo Runner extensie. Vanwege uiteenlopende veiligheidsvoorschriften hebben we verschillende productdesigns per regio, hierdoor kan de aanbeveling per regio verschillen.

Gebruik de Bugaboo Runner nooit met een wieg of autostoeltje

*versie 1.1 kan worden herkend aan het houten zitvlak