Montageservice

Het monteren van nieuwe meubels kan soms een uitdagende taak zijn. Daarom bieden wij onze handige montageservice aan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het in elkaar zetten van je nieuwe meubels.

 

Onze montageservice is beschikbaar voor al onze klanten die kiezen voor onze bezorgservice. Hierbij plaatsen we de meubels op de door jou gewenste locatie, voorzien we je van onderhoudsadvies en nemen we het verpakkingsmateriaal mee terug. In sommige gevallen vereist de montage van een meubel echter meer tijd of expertise, daarom vragen we een kleine meerprijs voor deze service. Met onze extra service worden je meubels volledig gebruiksklaar gemaakt.

 

Houd er rekening mee dat onze montageservice niet beschikbaar is voor de Waddeneilanden. Als je je meubels buiten Nederland gemonteerd wilt hebben, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online of  kom naar onze winkel in Lithoijen met meer dan 100 ingerichte baby/kinderkamers en maak gebruik van onze handige montageservice! Voor meer informatie en kosten, neem contact met ons op via webshop@kindercompagnie.nl.