masterclass slapen en newborns slaapcoach

Masterclass slapen door slaapcoach

Save the date! Op vrijdag 30 juni om 18:30 uur vindt er een masterclass plaats over newborns en slapen. En niet zomaar een masterclass, maar een presentatie van de gecertificeerde slaapcoach Francien Mels. Want laten we eerlijk zijn, als kersverse ouder is er niets belangrijker dan een goede nachtrust voor zowel jou als je baby.

 

Het is eigenlijk vreemd dat je voor alles een opleiding kunt volgen, behalve voor het omgaan met een pasgeboren kindje. Daarom is deze masterclass zo waardevol. Francien zal de basisprincipes uitleggen en praktische tips delen om ervoor te zorgen dat jij en je baby beter slapen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen en in te gaan op persoonlijke situaties.

Maar dat is nog niet alles. Francien zal tijdens de masterclass ook de PIKO demonstreren. De PIKO is ontwikkeld vanuit eigen kennis en in samenwerking met diverse professionals. Het helpt je om een fijn ritme te vinden voor jou en je kindje, zodat je echt kunt genieten van de toch al zo korte babytijd.

Als je je aanmeldt voor de masterclass, krijg je een exclusief aanbod op de PIKO. Een kans die je niet wilt missen! Maar dat is nog niet alles. Alleen deze dag geldt er ook een korting van maar liefst 10% op alle beddengoed in onze winkel in Lithoijen. Dit geldt op alle lakens, dekens, hoeslakens en slaapzakken.

Dus als je nog op zoek bent naar comfortabel en kwalitatief beddengoed voor je kleintje, dan is dit de perfecte kans om je slag te slaan. Aanmelden voor de masterclass kan via het onderstaande formulier. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent, want er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 30 juni!