Ben jij op zoek naar een hippe kinderwagen, ledikant of mooie accessoires voor in de babykamer? Dan mag je onze grote magazijn uitverkoop niet missen. We houden van donderdag 7 tot en met zaterdag 16 februari een mega sale in onze winkel. Kortingen kunnen oplopen tot 70 procent.

Gek op hoge kortingen? En op zoek naar mooie items voor in de babykamer? Dan moet je zeker onze magazijn uitverkoop bezoeken. Op onze sale afdeling vind je producten van topmerken als:

 

  • Joolz
  • Stokke
  • KC Exclusief
  • Bugaboo
  • Koeka
  • Maxi-Cosi

 

Bezoek onze winkel in het Brabantse Lithoijen en profiteer van scherpe prijzen. Kortingen kunnen oplopen tot wel 70 procent! Wees er snel bij, want op is ook echt op. Bekijk hier onze openingstijden en kom langs!

Meeneemprijzen op diverse showroommodellen

Daarnaast moeten een aantal meubels en kinderwagens in onze winkel plaatsmaken voor nieuwe items. Kies je voor een showroommodel dat ons assortiment gaat verlaten? Dan profiteer van je van extra veel korting. Deze showroommodellen kunnen direct worden meegenomen. Vergeet dus niet om een busje of aanhangwagen mee te nemen. Als je niet in de gelegenheid bent om de spullen mee te nemen kun je, na betaling, dit ook op een later moment doen.

Voorwaarden magazijn leegverkoop

Producten uit de magazijn leegverkoop mogen niet geruild worden. Daarnaast gelden deze aanbiedingen enkel in de winkel, niet online.

Adresgegevens

Kindercompagnie
Prelaat van den Bergplein 5
5396 PH Lithoijen (vlakbij Den Bosch, Oss en Nijmegen)
info@kindercompagnie.nl
0412 – 48 28 75