Les Rêves d'Anaïs

Les Rêves d'Anaïs legt de onschuld en schoonheid van een pasgeborene vast met een verfijnd aanbod van beddengoed en verzorgingsproducten. Het merk ademt een betoverende elegantie uit die in elk detail te vinden is. Les Rêves d'Anais wordt gekenmerkt door zijn unieke aanbod van collecties. De prachtige reeks klassieke uni-collecties is verrijkt met collecties die een subtiele, fijne print hebben. Samen bieden ze een verfrissend tintje aan het klassieke segment.

De typische dromerige sfeer is prachtig vastgelegd in de zwevende Pappus, het symbool van ons merk. Dit delicate zaad drijft op de lichtste bries, wervelend en draaiend door de lucht, het begin van nieuw leven.
Filter op
Les Reves D'anais Washandje 'Bliss' - Grey
Les Reves D'anais Washandje 'Bliss' - Grey
Dit heerlijk zachte washandje mag niet ontbreken in iedere badkamer. Deze washandjes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. • Materiaal: katoen • Maat: 20 x 14 cm • Wasbaar op 30 °C
Kleur varianten
€ 9,95
×

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.