Lässig

Het Duitse merk Lässig, wat letterlijk betekent: cool, ontspannen en helemaal zen. Lässig ontwerpt mooie en handige tassen voor jonge en aanstaande ouders. Het textiel is van hoogwaardige kwaliteit en de tassen zijn ook nog eens goed voor het milieu. De producten worden ontworpen vrij van chemische rommel en milieuverontreinigende materialen. De frisse, vrolijke en stijlvolle tassencollectie vind je bij Kindercompagnie.

Filter op

Stijlvolle en functionele verzorgingsartikelen

Lässig heeft van haar motto – cool en ontspannen leven – haar naam gemaakt. Dat zie je aan de mooie en functionele producten die Lässig ontwerpt en produceert. Dit populaire merk heeft een rijk assortiment aan de leukste en meest stijlvolle verzorgingsartikelen en accessoires. Zo ontwerpt Lässig onder andere tassen, badjassen, slabbers, washandjes, badcapes, bijtringen en rugzakjes. De producten van Lässig zijn niet alleen functioneel, maar ook dienen als modeaccessoires. Dit merk laat zich dan ook niet voor niks inspireren door de catwalks en het hedendaagse straatbeeld. De afgelopen jaren heeft Lässig veel merk- en productonderscheidingen ontvangen voor duurzaamheid, design en kwaliteit.

×

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.