Bram, Liv, Levi of Mila: de naam van kindje is voor altijd. En hoe leuk is het om deze naam te vereeuwigen op de kinderstoel die hun leven lang meegaat? Kom op vrijdag 5 of zaterdag 6 oktober naar onze winkel en neem het ruggesteuntje van jouw Tripp Trapp stoel mee. Wij zorgen er dan voor dat de naam van jouw kindje in de stoel gegraveerd wordt. Nog geen Tripp Trapp in huis? Of heb je een Tripp Trapp nodig? Doe dan mee met onze WINACTIE in de winkel! #vindenweleuk!

Wie kent ‘m niet? De iconische Tripp Trapp stoel van het Noorse topmerk Stokke? Deze kinderstoel zag in 1972 het levenslicht en is uitgegroeid tot een echte musthave voor je kind. Het fijne van deze kinderstoel is dat zowel baby’s als peuters en volwassen er heerlijk op kunnen zitten. Dat maakt de Tripp Trapp stoel een echte ‘Chair for life’. En door zijn mooie, iconische uitstraling past hij ook nagenoeg in ieder interieur.

Personaliseer je Tripp Trapp kinderstoel nu gratis in onze winkel

Een stoel waar je kind letterlijk mee opgegroeid is, is natuurlijk iets bijzonders. Wil je jouw Tripp Trapp een speciaal aandenken voor later maken? Kom dan op 5 of 6 oktober naar onze winkel en laat de naam of koosnaam van je kind gratis graveren in het ruggesteuntje. Zo wordt het echt de stoel van jouw kleintje, helemaal uniek en een herinnering voor altijd. Op vrijdag zijn we geopend van 10:00 tot 21:00 uur en op zaterdag staan we van 10:00 tot 17:00 voor je klaar.

Zo werkt het graveren

Wil je jouw Tripp Trapp kinderstoel laten graveren? Neem dan alleen het ruggesteuntje mee. Dat scheelt een heleboel gesjouw! Het steuntje wordt met een lasermachine gegraveerd. Daarna wordt het hout met een speciale, verzorgende olie ingesmeerd zodat de tekst jarenlang mooi blijft. Thuis bevestig je vervolgens de rugleuning aan de boven- of onderzijde van de Tripp Trapp®. Zo is de gravure altijd zichtbaar, ook als je een kussenset gebruikt. Nog geen Tripp Trapp in huis? Dan kan je deze natuurlijk bij ons in de winkel kopen.

Win een Tripp Trapp kinderstoel bij Kindercompagnie

Zou jij ook een complete Tripp Trapp kinderstoel willen hebben? Dan hebben we goed nieuws voor je! Wij mogen er namelijk een complete set t.w.v. 377 euro weggeven. Kom op 5 of 6 oktober naar onze winkel (dat vinden we sowieso leuk!) en maak een mooie, originele of gezellige foto op onze Tripp Trapp ‘Chair for Life’. Deel deze foto op je Instagram en/of Facebookpagina met #chairforlife, #Kindercompagnie en #Stokkebaby. Wie weet win jij straks zo’n Tripp Trapp kinderstoel waar je jarenlang plezier van hebt!