Slips van Noppies


Je lijf is aan het veranderen tijdens je zwangerschap en heb je de behoefte aan andere passende kleding. Zo ook voor lingerie. Door je groeiende buik zit je oude lingerie al snel minder lekker. Kindercompagnie heeft een ruime keus uit slips van Noppies tijdens je zwangerschap.Filter op
Seamless short
Seamless short
Seamless short.63963
Kleur varianten
€ 15,95
Seamless brief waist
Seamless brief waist
Seamless brief waist.63960
Kleur varianten
€ 15,95
Seamless shorts long
Seamless shorts long
Seamless shorts long.63974
Kleur varianten
€ 17,99


Mooie lingerie tijdens je zwangerschap


Kom langs bij Kindercompagnie en shop je favoriete zwangerschapslingerie! We verkopen verschillende soorten slips, een broekje, een short of een string. Wellicht vind je het ook prettig zitten om een slip aan te treken die je over je buik heen draagt. Dit zorgt voor net een beetje extra ondersteuning van je buik.


Laat je adviseren
Als je vragen hebt over zwangerschapslingerie van Noppies, neem dan via de e-mail contact met ons op. Of breng ons een bezoek in onze winkel in Lithoijen. Hier kun je persoonlijk advies krijgen op het gebied van zwangerschapslingerie en positiekleding.
In onze winkel vind je daarnaast ook mooie kindermeubels, accessoires en babyuitzetproducten. Of je nu een basic of luxe stijl zoekt, wij hebben de leukste spullen voor baby en kind!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.