Positie jassen en blazers


Tijdens je zwangerschap wil je er ook netjes kunnen uitzien op je werk en daar is een blazer ideaal voor. Je kan deze over je T-shirt, hemdje of blouse aan doen en er een stuk professioneler uitzien. In de winter, lente, zomer en herfst wil je toch een jas dragen. Maar je eigen jas zit net te strak en open dragen is dan net te fris. We hebben een ruime collectie aan jassen voor iedere smaak.



Filter op
Vest marsala Noppies
Vest marsala Noppies
1210310
Kleur varianten
€ 49,99
Vest boston Noppies
Vest boston Noppies
20080311
Kleur varianten
€ 69,99 voor € 41,99
Jacket black denim Love2wait
Jacket black denim Love2wait
C192009-024
Kleur varianten
€ 65,99 voor € 39,59


Een fijne jas voor tijdens je zwangerschap


Als je in verwachting bent tijdens de koudere maanden, is aanschaf van een zwangerschapsjas erg handig. Ze zijn zo ontworpen dat jij en je buik er met gemak in passen. Nu hoef jij je niet te in je eigen winterjas te wurmen. De jassen vallen allemaal ruim genoeg waardoor je gemakkelijk nog al je bezigheden kan uitvoeren. Als je dan bevallen bent wil het nog wel eens even prettig zijn om je zwangerschapsjas aan te trekken als je naar buiten gaat. De jas zit ruim en vooral niet te strak rond je buik.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.