Perfecte Zwangerschapsmode


Je lijf verandert enorm tijdens je zwangerschap, dat vraagt om een goed advies tijdens het kopen van zwangerschapsmode. Bij Kindercompagnie hebben we outfits voor je die comfortabel zitten. En natuurlijk hip zijn! Gelukkig kan jij er tijdens je zwangerschap leuk uitzien en je tegelijkertijd prettig voelen in de hippe positiekleding die je draagt. Of het nu gaat om een skinny jeans of ondermode. In een mooi shirt of toffe jurk kan jij vol trots je groeiende buik laten zien. Het kan bij Kindercompagnie! Met onze zwangerschapsmode kan jij je blijven kleden in de stijl die het best bij je past, en waar jij je goed in voelt. In onze winkel en in onze webshop vind je diverse merken positiekleding, o.a. Noppies, Queen-mum, Supermom en Sisters.

Filter op
Voedingstop overslag
Voedingstop overslag
Kleur varianten
€ 59,99
Voedingstop met Kant
Voedingstop met Kant
Kleur varianten
€ 69,99
Voedingsjurk Kant
Voedingsjurk Kant
Kleur varianten
€ 119,99
Jumpsuit Maksy
Jumpsuit Maksy
Kleur varianten
€ 99,99
Jurk Morgan
Jurk Morgan
Kleur varianten
€ 69,99
Sweater Meggy AOP
Sweater Meggy AOP
Kleur varianten
€ 54,99
Top Mae
Top Mae
Kleur varianten
€ 39,99
Panty 60 den
Panty 60 den
Kleur varianten
€ 14,99
Baby longsleeve Newman
Baby longsleeve Newman
Kleur varianten
€ 12,99
Rok
Rok
Kleur varianten
€ 49,99

Positiekleding musthaves


Van een stoere jeans tot chique jurk, bij ons kun je terecht voor de positiekleding die bij jou past. Niks geen slobbertrui of soepjurk, jij gaat voor hippe kleding en mooie lingerie.
Er zijn een aantal musthaves, basisartikelen, waarmee je volop kunt combineren om er iedere dag weer anders uit te zien. Uiteraard kan daar een goede jeans niet in ontbreken. Er is volop keus van skinny tot een flarepijp en in verschillende hippe wassingen. Een goede jeans zit super en groeit met je mee. Nu alleen nog even je keus bepalen.


Lingerie
Jij maakt je keus. En wij zijn er voor advies. Dit geldt niet alleen voor de inrichting van de babykamer, maar ook bij de keuze van de juiste lingerie. Na een tijdje zal namelijk ook je normale lingerie niet meer goed passen, rond de 16 weken merk je meestal dat je huidige lingerie niet meer lekker zit. Vaak geeft het niet meer voldoende steun en gaat het knellen. Dan is het tijd om een meegroei-bh aan te schaffen. Over het algemeen betekent dat een cupmaat groter dan anders. Ga vooral af op je eigen gevoel, soms vind je in deze bh's niet voldoende ondersteuning en wordt er gelijk gekozen voor een voedingsbeha die straks door te gebruiken is na de bevalling.


Comfortabele bh's
Ook tijdens je zwangerschap kun je een beugel bh dragen, vroeger ging het verhaal dat een beugel niet verstandig zou zijn tijdens de zwangerschap omdat dat de melkkliertjes af zou knellen. Dit is echter niet waar en je kan deze dus met een gerust hart dragen mits de juiste maat. De vraag is of je het prettig vindt, en dat bepaal jij zelf. Er is volop keus: padded of unpadded, met of zonder beugel, met kant of no-nonsense.

Een voedingsbeha koop je vaak rond de zevende maand. Ook hier is de juiste maat weer erg belangrijk, zorg dat het comfortabel zit en goede ondersteuning geeft. Vaak hebben ze cups die open kunnen en een voorsluiting. Door die speciale sluiting hoef je je kleding niet meer uit te doen waardoor je je tijdens het voeden meer op je gemak voelt. Handig als je onderweg bent, zeker in combinatie met een voedingsshirt uit onze trendy zwangerschapsmode collectie. .

×