Lieve babypakjes voor je uitzet


Design en comfort staan voorop bij de babypakjes van Kindercompagnie. Wij hebben prachtige basics van mooie kwaliteitsmerken. Heb je een leuk eerste babypakje gevonden? Was nieuwe babykleding voor pasgeborenen altijd eerst met een neutraal wasmiddel om irritatie van het tere babyhuidje te voorkomen.Filter op
Baby's only boxpakje melange z
Baby's only boxpakje melange z
baby's only boxpakje melange zonder voet.344
Kleur varianten
€ 24,95


Ruime keuze in pakjes


Je vindt bij ons pakjes voor baby's in de maten 44 (prematuur) tot en met 80 (9 tot 12 maanden). Het eerste babypakje voor een pasgeborene is normaal gesproken maat 50 (0 tot 2 maanden). Elk seizoen hebben wij nieuwe pakjes voor jongens en meisjes of die voor beiden geschikt zijn. Je kunt kiezen uit modellen met lange mouwen of korte mouwen. Sommige pakjes zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Een knoopsluiting is handig voor het verwisselen van de luier. Onze pakjes hebben altijd een goede pasvorm en voelen lekker zacht aan.


Uitzet compleet?
Wij hebben een babyuitzetlijst waarop je de noodzakelijke producten vindt, aangevuld met artikelen die heel handig zijn in het gebruik. Heb je vragen over babypakjes of je uitzet, mail ze ons dan of kom langs in de winkel. In de winkel kunnen wij je ook advies geven over de inrichting en styling van de kinderkamer en kun je vele voorbeelden van kamertjes bekijken.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.