Jasjes en vestjes


Je wilt je kindje natuurlijk goed aankleden. Niet te warm en niet te koud. Voor de koudere dagen vind je bij ons een warm en comfortabel winterjas voor je baby, we hebben al baby jassen vanaf maat 50 t/m 68. Voor de wat warmere dagen kijk je voor een fijn en leuk vestje zodat je kindje toch een extra laagje aan heeft wanneer jullie naar buiten gaan.Filter op
Vestje knit pino Noppies
Vestje knit pino Noppies
67404
Kleur varianten
€ 24,99
Jasje sutton Noppies
Jasje sutton Noppies
1410311
Kleur varianten
€ 32,99
Kimono mousselin mom size Nanami
Kimono mousselin mom size Nanami
20119
Kleur varianten
€ 69,95
Kimono mousselin mom size Nanami
Kimono mousselin mom size Nanami
20117
Kleur varianten
€ 69,95
B Cardigan knit ls Jos
B Cardigan knit ls Jos
Dit vestje met lange mouwen voelt voor je kindje heerlijk zacht aan. Het vestje is super makkelijk aan en uit te doen dankzij de ronde hals en de knoopjes aan de voorzijde. Je kindje ziet er prachtig uit in dit vestje, dat ook nog eens super comfortabel zit! • Materiaal: katoen
Kleur varianten
€ 29,99


Winterjas voor je baby


Hoe weet ik of mijn kindje genoeg aan heeft?
De oude regel uit onze eigen moeder haar tijd geldt nog steeds; kleed je kindje hetzelfde aan zoals jezelf, plus één laag extra. Draag jij een jas, doe je kindje dan ook een baby jas aan wanneer jullie de deur uitgaan. Dat extra laagje creëer je met een wrapper (het merk Lodger heeft hele fijne), een slaapzakje in de Maxi-Cosi, een dekentje met een lakentje in de reiswieg of een voetenzak in de wandelwagen. Het blijft van tijd tot tijd lastig, voel daarom gewoon tussendoor even aan je kindje of dat hij of zij het niet te warm of te koud heeft, zeker als je baby een winterjas draagt.


Comfortabele baby jassen
Er zijn de leukste winterjassen voor je baby te koop, maar let erop dat de baby jasjes niet al te dik zijn en dat het van fijn en soepel materiaal is gemaakt. Wanneer jij en kindje samen op stap gaan, neem je kindje mee in de Maxi-Cosi, ligt het lekker warm in de reiswieg of zit het in de buggy. Een te dikke winterjas voor je baby, die niet fijn zit is dan helemaal niet prettig. Koop daarom een baby jas van fijn materiaal, wat soepel is en die gemakkelijk open en dicht doet.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.