Terug naar overzicht

Ik wil graag iets retour sturen. Hoe doe ik dit?

Wanneer je een artikel wilt retour sturen kan dit op verschillende manieren.
- Ga langs bij de Kindercompagnie. Neem dan wel het artikel en de kassabon/afleverbon/geprinte orderbevestiging mee. Onze medewerkers in de winkel werken de retourname dan meteen af. Het betaalde bedrag voor het artikel wordt contant terug betaald. Bij grote bedragen wordt het geld overgemaakt naar je rekening, met uitzondering van de verzendkosten. Het retourbedrag kan ook verrekend worden op de bon met de eventueel dan aangeschafte producten.
- Neem contact op met Kindercompagnie. Onze medewerkers kunnen dan met je afspreken hoe je het artikel kunt retour sturen of dat Kindercompagnie deze bij je komt ophalen.
Je kan ons bellen op: 0031(0)412 - 48 28 75 of stuur een mailtje naar: webshop@kindercompagnie.nl Het betaalde bedrag voor het artikel wordt dan overgemaakt naar je rekeningnummer, met uitzondering van de verzendkosten.

 Wil je zware meubels of een kinderwagen retourneren die je online besteld hebt? Hiervoor gelden speciale voorwaarden. Je vindt deze voorwaarden hier. 

Let op! Stuur nooit iets retour zonder contact op te nemen met Kindercompagnie!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.