Terug naar overzicht

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Wanneer je een bestelling plaatst via onze website dan wordt de bestelling indien deze op voorraad is, met maximaal 3 werkdagen thuisbezorgd. Indien de bestelling niet voorradig is, nemen wij direct contact met je op. 

Als je ervoor kiest om de bestelling af te halen in onze winkel, dan wordt de bestelling na een week in de winkel aangeleverd. Wij nemen direct contact met je op als het binnen is.

Kies je ervoor het te betalen bedrag van de bestelling over te maken, dan wordt de bestelling verzonden zodra het volledige bedrag op onze rekening staat. Ook hier geldt, maximaal 3 werkdagen. Wanneer je ervoor kiest om de bestelling op te halen in onze winkel. dan nemen we contact met je op wanneer je de bestelling voor je klaar ligt.

Wij verzoeken je vriendelijk te wachten totdat je door ons gebeld wordt om het bestelde artikel op te komen halen in de winkel.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.