Joolz Day Earth


De Joolz Day Earth Collection is ontworpen met al inspiratie de natuur. Deze collectie heeft vier warme kleuren: Parrot blue, Turtle green, Elephant grey en Monkey maroon. De kinderwagen heeft een zilverkleurig frame, zwarte wielen en een mooie bruin lederen afwerking aan de duwstang en draagbeugel. De details, het frame en de kleur zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, een prachtige kinderwagen.

Filter op

Wat is er anders bij Joolz Day Earth Collection?


Het uiterlijk
In de basis is de kinderwagen van Joolz Day Earth Collection hetzelfde als de andere Joolz wagens. De vier kleuren die voor deze collectie zijn ontwikkeld zijn het grootste verschil. Parrot Blue, een intense donkere kleur blauw. Turtle Green een kleur groen die naar olijfgroen neigt. Elephant Grey, een prachtige kleur grijs met een bijzondere gloed erin. Monkey Maroon, een bijzondere diepe bruinkleur. Deze kleuren samen met de lederen duwbeugel afwerking maakt dat deze collectie zeer populair!


De accessoires

De Joolz Day Earth Collection koop je compleet inclusief het frame, reiswieg en zitting. Andere accessoires zijn: een boodschappenmand, een regenhoes en een bekerhouder. In dezelfde kleur als de kinderwagen, is er een bijpassende verzorgingstas en een Joolz voetenzak verkrijgbaar die je kindje in koude tijden lekker warm houdt. Naast deze accessoires zijn er nog meer accessoires voor de Joolz wagen. Bijvoorbeeld een muskietennet, een parasol en adapters om het autostoeltje op het frame te bevestigen. Wil je hier meer over weten of een demonstratie van de Joolz Day? Kom dan naar onze winkel en laat het ons weten!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.