Kies de kinderwagen die je past!


Wellicht ben je al aan het oriënteren voor een kinderwagen, maar welke wandelwagen past bij mij? Je hebt een kinderwagen nodig om straks met je kind lekker naar buiten te kunnen. Of het nu is om boodschappen te doen bij de supermarkt op de hoek, of voor een stevige wandeling in het bos. Comfort, dat is wat je zoekt en ook prijs, design en budget moeten overeenkomen met je wensen.

Filter op
Vergelijk

Een kinderwagen gebruik je jarenlang met veel plezier!


Het is een van de grootste uitgaven en een investering voor jaren. Laat je daarom goed informeren welke wandelwagen het beste bij jullie levensstijl past. Aan welke voorwaarden wil je dat jullie wandelwagen voldoet? Wil je een compacte, lichte wagen? Ideaal als je in de stad woont en hem veel gaat gebruiken in het openbaar vervoer, ook prettig als je een wendbare wandelwagen hebt in het winkelcentrum. Een drie- of vierwieler? Een vierwieler is stabieler, maar stuurt misschien iets minder makkelijk.


Ga jullie graag de natuur in? Kies dan een wat stoerdere wagen met een extra stevig frame, goede vering en luchtbanden. Door de goede demping merkt je kind niets van het ongelijke wegdek…En dan is het genieten die wandeling in de natuur…


Hoe ziet jouw ideale kinderwagen eruit? En wat kan die? Gebruik je de wagen vooral in de stad, dan is het gemakkelijk als deze licht van gewicht is en soepel bochtje om, stoepje af kan rijden. Zwenkwielen zijn dan ideaal. Reis je regelmatig met het openbaar vervoer, dan heb je veel gemak van een kinderwagen die je met één hand opvouwt tot een klein pakketje dat rechtop blijft staan. Neem je de kinderwagen vaak met de auto mee, kijk dan of deze in de kofferbak van de auto past. Verschillen jij en je partner heel erg van lengte en willen jullie allebei comfortabel achter de kinderwagen kunnen lopen? Dan is een verstelbare duwstang handig. Heb je nog vragen, dan kun je altijd bij ons terecht voor advies!