Filter op


Verschillende producten van Stokke


Stokke Scoot
De Stokke Scoot is een veelzijdige buggy, de zitting is zo geplaatst, dat het kind een comfortabele en hoge zitpositie heeft. Kenmerkend zijn de vele posities waarin de zitting versteld kan worden. Plaatsing kan zowel voorwaarts als achterwaarts, in ruststand of in zitstand. Dankzij de Scoot kunnen ouder en kind op dezelfde hoogte met elkaar communiceren, terwijl ze voortdurend oogcontact hebben.

Het ontwerp van de Stokke Tripp Trapp is nog hetzelfde als het ontwerp wat in 1972 gelanceerd werd. En door het toevoegen van de Newbornset kan je kindje tegenwoordig meteen vanaf het eerste moment aan tafel genieten en meegroeien met het gezin.
De nieuwe Stokke Steps: de alles in 1 stoel vanaf de geboorte. Deze stoel is voor je pasgeboren baby, peuter,
kleuter en tiener. Steps is comfortabel en functioneel voor je baby vanaf dag één. Het Scandinavische ontwerp zorgt voor de juiste
ergonomie, maar ook voor kwaliteit en stijl. Wij vinden het een super mooie stoel die je lang kan gebruiken.

Kom langs in onze winkel om alle producten van Stokke te bekijken, we helpen je graag verder en hebben de nodige deskundigheid in huis. Mocht je vragen hebben over de kinderwagens van Stokke, neem gerust contact met ons op!


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.