Mutsy Igo

Strak vormgegeven en veelzijdig, dat is de nieuwe Igo ten voeten uit. De Mutsy Igo heeft een volledig verstelbare zit en kan heel compact worden opgevouwen tot een klein pakketje. Zo eenvoudig en handig in gebruik. De Mutsy Igo is leverbaar in de meest trendy kleuren.

Filter op

Een fijne wandelwagen met veel comfort

Comfort staat voorop
Mutsy begrijpt als geen ander kinderwagenmerk hoe met comfort om te gaan. De Igo is een echte bolide als het om kinderwagens gaat. De zitting is gemaakt van comfortabel en zacht materiaal en is ook nog eens te verstellen in een comfortabele slaapstand. Ook de ouder geniet van puur comfort. De perfecte wegligging en de rubberen anti-lek banden zorgen ervoor dat het besturen van deze kinderwagen een prettige aangelegenheid is.

Handig in het gebruik
De Igo is een erg gebruiksvriendelijke kinderwagen. Binnen enkele seconden heb je de rugleuning versteld of het frame ingevouwen tot een compact pakketje. De wielen zijn er gemakkelijk af te halen en in een handomdraai zijn ze er weer op geklikt. Over alle functies is goed nagedacht zodat jij als ouder ook een prettige ervaring beleeft met de kinderwagen