Joolz Day+

De Day+ is een stijlvolle kinderwagen met een slim design, dat meegroeit met de verschillende fases. Met één hand manoeuvreer je moeiteloos de wagen, terwijl je kindje rustig kan slapen dankzij de juiste vering, het comfortabele matras en door de vele ventilatie mogelijkheden. De Day+ is een compacte kinderwagen met veel opbergmogelijkheden én die makkelijk in- en uitklapbaar is.
Het nieuwe model kinderwagen is niet alleen cityproof maar ook geschikt voor off-road wandelingen met het hele gezin. 

Filter op

Joolz Day+

In de Joolz Day+ ligt je kindje heerlijk comfortabel. Dit nieuwe model, met een moderne uitstraling en mooie details in het materiaal, geeft optimale steun aan je baby’s rug en nek. De Joolz Day+ groeit met je kindje mee.

Het ademende matras en extra hoofdkussen zorgen voor optimaal comfort. Door de onderste rand om te vouwen geeft de wandelwagen je kindje veel mogelijkheid tot ventilatie. De Joolz Day+ is uitgerust met een uitklapbare zonnekap die je heel gemakkelijk met één hand in 3 verschillende standen kan zetten. De eenvoudig verstelbare gordel met handige click & go sluiting zorgt ervoor dat je kindje altijd veilig in de wandelwagen zit. Wanneer je kindje is gegroeid kun je ook de voetensteun gemakkelijk verstellen. Je kan je kindje er weer uit halen door de super handige draaibare bumper te openen. Als je kindje in een andere houding wil zitten of liggen, kun je de hoek van de zitting in een van de 6 verschillende posities zetten.

De Joolz Day+ is met één hand te sturen, zelfs in de kleinste winkeltjes. Het handvat is verstelbaar, zodat je altijd met een rechte rug achter de Joolz Day+ loopt. De wandelwagen is voorzien van lichte en draaibare wielen die je kunt vergrendelen. Het nieuwe design van deze wielen zorgt ervoor dat de wagen heel soepel over straat rijdt.

De Joolz Day+ is aan de voor- en achterkant voorzien van geïntegreerde LED-lichtjes, waardoor je ook zichtbaar bent wanneer het donker wordt. De wandelwagen heeft een grote mand waarin je genoeg ruimte hebt om alle benodigde spulletjes mee te nemen. Ook is de wagen voorzien van kleinere zakjes, waar je spullen in kwijt kunt. De Joolz Day+ is super makkelijk op te vouwen en rechtop neer te zetten, zodat de wagen weinig ruimte in beslag neemt.

• Gewicht wagen: 9 kg
• Gewicht bedje: 5,2 kg
• Gewicht zitje: 4,3 kg


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.