Joolz Day2 Studio


De Joolz Day2 Studio is een functionele en mooie kinderwagen. In de kleuren; Gris en Graphite. De stoffen zijn afgewerkt met een doorgestikt ruitpatroon en de zwarte wielen maken het geheel tot een stijlvolle en elegante kinderwagen.

Filter op


Wat is er anders bij Joolz Day2 Studio?

Het uiterlijk
In de basis is de kinderwagen van de Joolz Day2 Studio Collection hetzelfde als de andere Joolz wagens. Het verschil zit hem in de kleuren die Joolz hiervoor ontwikkeld heeft; Studio Gris en Studio Graphite.


De accessoires
De Joolz Day2 Studio koop je compleet inclusief het frame, reiswieg en zitting. Andere accessoires zijn: een boodschappenmandje, een regenhoes en een bekerhouder. In dezelfde kleur als de kinderwagen, is er een bijpassende verzorgingstas en een Joolz voetenzak verkrijgbaar die je kindje in koude tijden lekker warm houdt. Er zijn nog meer accessoires voor de Joolz wagen zo bestaan er onder andere een muskietennet, een parasol en adapters om het autostoeltje op het frame te bevestigen. Wil je hier meer over weten of een demonstratie van de Joolz Day2? Kom dan naar onze winkel en laat het ons weten!