Joolz Day2 Quadro

De Joolz Day Quadro bevat de juiste mix van functionaliteit en Italiaanse stijl. Een ontwerp waarin modern en klassiek samenkomen en waarin comfort en ambacht worden verenigd. Met een Shady Grey onderstel, antraciet wielen en gedetailleerde afwerking van de leatherette duwbeugel en veiligheidsbeugel. Deze zien er niet alleen zacht uit maar voelen ook zo aan. De stoffen zijn afgewerkt met een doorgestikt ruitpatroon en de grijze mêlee voering maakt het geheel stijlvol af. De kleur, het frame en de details zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, prachtig!

Filter op


Wat is er anders bij Joolz Day2 Quadro Collection?


Het uiterlijk
In de basis is de kinderwagen van de Joolz Day2 Quadro Collection hetzelfde als de andere Joolz wagens. Het verschil zit hem in de vier kleuren die Joolz hiervoor ontwikkeld heeft; Blu, een mooie vergrijsde blauw. En de Grigio, een fijne lichte kleur grijs. Deze kleuren samen met de leatherette afwerking maakt deze collectie zeer populair! 


De accessoires
De Joolz Day2 Quadro Collection koop je compleet inclusief het frame, reiswieg en zitting. Andere accessoires zijn: een boodschappenmandje, een regenhoes en een bekerhouder. In dezelfde kleur als de kinderwagen is er een bijpassende verzorgingstas en een Joolz voetenzak verkrijgbaar die je kindje in koude tijden lekker warm houdt. Er zijn nog meer accessoires voor de Joolz wandelwagen, zo bestaan er onder andere een muskietennet, een parasol en adapters om het autostoeltje op het frame te bevestigen. Wil je hier meer over weten of een demonstratie van de Joolz Day2? Kom dan naar onze winkel en laat het ons weten!