Joolz kinderwagen


Een Joolz kinderwagen is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van nu. De complete kinderwagen zorgt door de hoge wieg- en stoelpositie voor een goede houding, is ergonomisch en biedt goede ondersteuning. Zoals de ruime wieg voorzien van een hypoallergeen en ademend matrasje, een in lengte verstelbare voetensteun en hoogte verstelbare duwbeugel. In de stad, het bos of een dag dierentuin, met een Joolz kinderwagen gaan jullie samen comfortabel en stijlvol op pad!

Filter op

Verschillende modellen

Kies je voor Joolz, dan kies je voor een comfortabele en complete kinderwagen. Vanaf de geboorte gebruik je de reiswieg, een ruime wieg met een mooie afwerking waar je kindje heerlijk in zal liggen door de goede vering die er in het frame van dit ontwerp zit. Is je kindje uit het reiswiegje gegroeid, klik je gemakkelijk de zitting erop welke drie standen heeft en van je af en naar je toe gezet kan worden. Zo heb je nog jaren reisplezier!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.