Easywalker Mosey+

De EasyWalker Mosey+ beschikt over alle handige eigenschappen die je maar kunt wensen. Daarnaast biedt de Mosey+ optimaal comfort aan jou en je kindje en is van alle gemakken voorzien. Kies je voor een Mosey+, dan kies je voor een ontwerp van Nederlandse bodem!

Filter op

Een comfortabele wagen

Aan comfort ontbreekt het in elk geval niet bij de Mosey+! De kinderwagen beschikt over een ergonomische zitting, gordelpads en de rugleuning is verstelbaar in een comfortabele slaapstand. Handig voor een lange wandeling. Mocht onverwachts de zon gaan schijnen? Dan klap je eenvoudig de zonnekap open en je kindje zit heerlijk in de schaduw.

Eenvoudig in gebruik
De EasyWalker Mosey+ beschikt over talloze handige eigenschappen, is compact opvouwbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kinderwagen bestel je inclusief frame, zitting, reiswieg en zonnekap. De Mosey+ is een echte gebruiksvriendelijke kinderwagen. Zo vouw je het onderstel eenvoudig en snel in tot een compact pakketje. De wieltjes rijden zo soepel dat je de wandelwagen met slechts één hand kunt besturen en de duwbeugel is op jouw ideale hoogte in te stellen.