Easywalker

Easywalker is een bedrijf van Hollandse bodem. Met de ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen van kinderwagens en buggy’s is Easywalker een gevestigde naam, niet alleen in Nederland ook in 42 andere landen. Ze waren de eerste die de iconische driewieler op de markt hebben gebracht. De nieuwste wandelwagen van Easywalker is de Mosey+. Een gebruiksvriendelijke kinderwagen en comfortabel voor zowel je kindje als voor jou!

Filter op

Kinderwagens van Easy Walker

Het merk Easywalker houdt het graag simpel. Het staat voor een goed en veilig product. De kinderwagens zijn licht en wendbaar en zelfs met één hand nog gemakkelijk te besturen. Of je nu op het strand, in het bos of in de sneeuw loopt, met de Easywalker loop je altijd comfortabel en heeft je kindje een veilige, aangename plek. Kindercompagnie heeft interessante aanbiedingen voor Easywalker wagens.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.