Filter op

Cybex Priam4

Het nieuwe luxe reizen!
De Cybex Priam4 is een stevige en multifunctionele kinderwagen die aan al je wensen voldoet. Het onderstel is met slechts één hand in te vouwen tot een compact pakketje. Dankzij het gebruik van licht, aluminium materiaal rijd je makkelijk en licht op ieder terrein. De kinderwagen heeft vering op alle wielen. Dit is niet alleen prettig voor je kindje, maar ook voor jou wanneer je de kinderwagen duwt. De ideale kinderwagen om een terrasje mee te pakken. De hoogte van de zitting is perfect om deze aan te schuiven op tafelhoogte. De rugleuning van het zitgedeelte is in verschillende standen verstelbaar tot zelfs volledig plat.

Grote babyzaak vlakbij Uden

Je vindt Kindercompagnie op nog geen half uur rijden vanaf Uden, Den Bosch en Oss. Onze grote winkel heeft een oppervlakte van 5.000 m2 en is gevestigd in een voormalig klooster en dorpsschool. Dwaal heerlijk rond, doe inspiratie op en drink een kopje koffie of thee in onze gezellige koffieruimte.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.