Bugaboo Special Edition

Om de zoveel tijd ontwikkeld Bugaboo een Special Edition, wat inhoudt dat de Bugaboo Cameleon3, Bugaboo Buffalo en de Bee3 in een bijzonder jasje worden gestoken. Zo hebben ze samengewerkt met modeontwerpers als Missoni, Paul Frank en het mode duo Victor & Rolf en is het nu de beurt aan het modemerk DIESEL. Maar er zijn ook Specials gebaseerd op een bepaalde stijl of trend. Met een Bugaboo Special Edition weet je zeker dat je een bijzondere kinderwagen hebt door de gelimiteerde oplage ervan. Koop je Special bij Kindercompagnie, voor een demonstratie kom je naar onze winkel! Kindercompagnie heeft alle specials staan!

Filter op
Bugaboo Buffalo Limited Editon DENIM
Bugaboo Buffalo Limited Editon DENIM
Limited edition. De Bugaboo Buffalo kinderwagen is geschikt voor ieder terrein en dus ideaal voor ouders die er graag op uit trekken. De Bugaboo Buffalo Denim staat voor alles dat geassocieerd wordt met de rebelse wereld van denim: jeugd, opstand en vrijheid.
Kleur varianten
€ 1199,00 voor € 750,00

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.