Filter op

De iconische kinderwagen: Bugaboo Cameleon3

De Bugaboo Cameleon³ is een functionele en veelzijdige kinderwagen. Zo kan de kinderwagenbak van de Cameleon³, helemaal plat gevouwen worden. Dat is heel praktisch als de kinderwagen in een kleine auto meegenomen moet worden of in een kleine ruimte moet staan. Het inklappen van de Bugaboo Cameleon³ is echt easy the peasy, met slechts één beweging kun je de wagen in- of uitklappen. Mocht je dat willen, dan kun je de kinderwagenbak en het zitje nu geheel onafhankelijk van het frame gebruiken, zodat het een gewone stoel of wieg wordt. Verder is het frame erg duurzaam. Dit betekent dat deze Bugaboo kinderwagen er helemaal op ingesteld dat je 'm ook voor je tweede of derde kind gebruikt. Deze wagen is geschikt voor de stad, bossen en sneeuw. Mocht je op echt ruw terrein willen rijden zijn er ook grotere voorwielen beschikbaar.

De praktische kinderwagen

De kinderwagen is makkelijk in zijn 'omgang' door middel van witte accenten is aangegeven waar je bijv. de duwstang kunt uitrekken zodat je deze perfect kunt instellen op jou lengte. Daarnaast geven deze witte accenten aan waar je het zitje kan draaien of los kunt klikken om bijv. te wisselen van kijk richting, of van wieg naar autostoel. Kortom, de Bugaboo Cameleon3 is een echte praktische wagen met een stijlvol design.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.