Kinderwagen Bugaboo Cameleon3

De kinderwagen Bugaboo Cameleon3 is speciaal ontworpen voor ondernemende ouders die graag op pad gaan met hun baby of peuter. De kinderwagen past zich altijd moeiteloos aan, of je nu door de stad wandelt of door bossen, zand of sneeuw loopt. Geen enkele kinderwagen heeft zo veel functies als de gebruiksvriendelijke en hoogwaardige Bugaboo Cameleon3. Het ontwerp is het resultaat van vijftien jaar ervaring op de weg en is in de loop der tijd voortdurend verbeterd. Een even iconische als praktische alleskunner.

Filter op
Bugaboo Cameleon3+ Classic grey melang
Bugaboo Cameleon3+ Classic grey melang
De Bugaboo Cameleon3 Plus is al jarenlang populair vanwege zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak. Deze nieuwe versie heeft een nieuwe bagagemand die makkelijk te bereiken is en meer stylingopties dan ooit. Deze kinderwagen is te gebruiken vanaf dag één en makkelijk te duwen en sturen met één hand. De stoel en wieg kun je onafhankelijk van elkaar op de grond gebruiken. Deze Bugaboo kinderwagen is door het lage gewicht erg makkelijk te dragen. Daarnaast is de wagen compact in de klappen en eenvoudig op te bergen, bijvoorbeeld in de kofferbak van je auto. • Gewicht: 9,6 kg
Kleur varianten
€ 979,00

De iconische kinderwagen: Bugaboo Cameleon3

De Bugaboo Cameleon³ is een functionele en veelzijdige kinderwagen. Zo kan de kinderwagenbak van de Cameleon³, helemaal plat gevouwen worden. Dat is heel praktisch als de kinderwagen in een kleine auto meegenomen moet worden of in een kleine ruimte moet staan. Het inklappen van de Bugaboo Cameleon³ is echt easy the peasy, met slechts één beweging kun je de wagen in- of uitklappen. Mocht je dat willen, dan kun je de kinderwagenbak en het zitje nu geheel onafhankelijk van het frame gebruiken, zodat het een gewone stoel of wieg wordt. Verder is het frame erg duurzaam. Dit betekent dat deze Bugaboo kinderwagen er helemaal op ingesteld dat je 'm ook voor je tweede of derde kind gebruikt. Deze wagen is geschikt voor de stad, bossen en sneeuw. Mocht je op echt ruw terrein willen rijden zijn er ook grotere voorwielen beschikbaar.

De praktische kinderwagen

De kinderwagen is makkelijk in zijn 'omgang' door middel van witte accenten is aangegeven waar je bijv. de duwstang kunt uitrekken zodat je deze perfect kunt instellen op jou lengte. Daarnaast geven deze witte accenten aan waar je het zitje kan draaien of los kunt klikken om bijv. te wisselen van kijk richting, of van wieg naar autostoel. Kortom, de Bugaboo Cameleon3 is een echte praktische wagen met een stijlvol design.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.